Nieuw lid MR

In april 2022 is een nieuw lid van de Medezeggenschapsraad gekozen. De meeste stemmen waren voor Lonneke Oudenhoven-Mulder. Hierbij stellen we haar aan u voor: 

Lonneke is mama van Lidewij (middenbouw groep 4), Peer (bovenbouw groep 7) en Pjotr (sinds dit schooljaar op het VO) · partner van Jakob · baasje van Joppe, voor vele boswandelingen en verzamelen van stof tijdens beeldhouwen · MSc Bestuurs- en Organisatiewetenschap · Verandercoach bij de Nationale Politie.

Lonneke zegt over zichzelf:

Als ouder is het soms best een puzzel of/hoe/wanneer je iets kan bijdragen aan een fijne school voor je kinderen. Een school waarin zij een kleine filosoof kunnen blijven, vriendschappen mogen ervaren, leren leren met vallen en opstaan, worden gezien met elk hun talent of mooie eigenschap en mini burgers worden. Bijdragen via de MR heeft mijn interesse, omdat ik participatie een warm hart toedraag. Ik geloof in de samenwerking met verschillende belanghebbenden, want juist vanuit die verschillende belangen en perspectieven ontstaat innovatie met draagvlak. 

Wij wensen Lonneke veel succes en plezier bij de MR.